модна ревија

Таг
33Вести

КРЕАЦИИ СО ЖИВИ ЛЕТНИ БОИ НА ТРЕТАТА ВЕЧЕР ОД СКОПСКИОТ МОДЕН ФЕСТИВАЛ

РЕВИЈАТА ЈА ПОСВЕТИВ НА ЖЕНИТЕ КОИ НЕ СЕ ПЛАШАТ ДА ЖИВЕАТ, РЕЧЕ ДИЗАЈНЕРКАТА ИВАНА КНЕЗ КОЈА ПРОСЛАВИ 15 ГОДИНИ РАБОТА НА СКОПСКИОТ МОДЕН ФЕСТИВАЛ

МОДНИОТ ВИКЕНД СКОПЈЕ ПОЧНА СО РЕВИЈА КОЈА ЈА СЛАВИ СТАРОШПАНСКАТА КЕРАМИКА (ФОТОГАЛЕРИЈА)

СКОПЈЕ МОДЕН ФЕСТИВАЛ СО ДОМАШНИ И БАЛКАНСКИ ДИЗАЈНЕРИ ОД 3 ДО 6 АПРИЛ

МОДЕН ВИКЕНД СКОПЈЕ СО ДОМАШНИ ДИЗАЈНЕРИ ПО 28. ПАТ ОД 28 ДО 30 МАРТ

МИ СЕ ВРАТИЈА ЕМОЦИИТЕ И ТРЕМАТА ОД ЛАНИ СО КРАТКАТА КОСА ОД ХЕМОТЕРАПИЈАТА, КАЖА ЛИЛА СТОЈАНОВСКА ПО МОДНАТА РЕВИЈА ЗА ВЕНЧАВКИ

СВРШУВАЧКА НА РЕВИЈАТА НА ВЕНЧАЛНИ ФУСТАНИ ВО СКОПЈЕ НА КОЈА УЧЕСТВУВАА ПОЗНАТИ ЛИЧНОСТИ

МОДНА РЕВИЈА СО ДОМАШНИ ПОЗНАТИ ЛИЧНОСТИ НА САЕМОТ ЗА ВЕНЧАВКИ ВО СКОПЈЕ

УНИКАТНА МОДНА РЕВИЈА НА СТУДЕНТИТЕ ОД ТМФ СО ДЕЛАТА НА ПИКАСО КАКО ИНСПИРАЦИЈА (ФОТОГАЛЕРИЈА)

ИНСПИРИРАНИ ОД МАКЕДОНСКАТА ТРАДИЦИЈА ПРЕТСТАВНИЧКИ НА ДИПЛОМАТСКИОТ КОР И ЈАВНИ ЛИЧНОСТИ НАСТАПИЈА КАКО МАНЕКЕНКИ НА РЕВИЈА ВО СКОПЈЕ