„Моќта на кучето“

Таг
2Вести

ОСКАРИ 2022: ЗАНИМЛИВОСТИ ЗА ВЕЧЕРАШНОТО 94. ДОДЕЛУВАЊЕ

ОСКАРИ 2022: ДВЕ ДВОЈКИ МЕЃУ НОМИНИРАНИТЕ ГЛУМЦИ, ПРВА НОМИНАЦИЈА ЗА ГЛУВ АКТЕР