МоМА

Таг
6Вести

„СЕВЕРЕН ПОЛ“ ЌЕ ИМА АМЕРИКАНСКА ПРЕМИЕРА ВО МУЗЕЈОТ МОМА ВО ЊУЈОРК

ПРОФЕСОРКИ ОД САД И МАКЕДОНИЈА СО ПРЕДАВАЊЕ ВО МСУ ЗА СКОПЈЕ КАКО ГЛОБАЛЕН ГРАД

УМЕТНОСТ РОДЕНА ОД СОЛИДАРНОСТ – МСУ ГИ ИЗЛОЖИ ДЕЛАТА ПОДАРЕНИ ОД АМЕРИКАНСКИ УМЕТНИЦИ ПО ЗЕМЈОТРЕСОТ

ЅВЕЗДЕНА НОЌ ВО ЊУЈОРК ВО ЧЕСТ НА СКОРСЕЗЕ

ОРИГИНАЛНИ МАКЕТИ И ЦРТЕЖИ ОД МАКЕДОНСКАТА АРХИТЕКТУРА ПРЕТСТАВЕНИ ВО МОМА ЊУЈОРК