Мона Лиза

Таг
5Вести

ЛУВР ОТВОРЕН ПО ЧЕТИРИ МЕСЕЦИ, НО ПРЕД „МОНА ЛИЗА“ НЕМА ГУЖВИ

„МОНА ЛИЗА“ ЧЕТИРИ МЕСЕЦИ БЕШЕ САМА, ЛУВР НЕ ОЧЕКУВА ГУЖВИ НИ ОТКАКО ПОВТОРНО ЌЕ СЕ ОТВОРИ НА 6 ЈУЛИ

ИЗНЕСУВАЊЕТО НА „МОНА ЛИЗА“ ОД „ЛУВР“ БИ ЧИНЕЛО 35 МИЛИОНИ ФУНТИ

„МОНА ЛИЗА“ ЗА ПРВПАТ ЌЕ ОДИ НА ТУРНЕЈА НИЗ ФРАНЦИЈА

МОНА ЛИЗА СО МУСТАЌИ СЕ ПРОДАДЕ ЗА 750.000 ДОЛАРИ