монарх

Таг
2Вести

ДАНСКАТА КРАЛИЦА МАРГРЕТ СТАНА НАЈДОЛГОВЕЧНИОТ ЕВРОПСКИ МОНАРХ ПО СМРТТА НА ЕЛИЗАБЕТА

ЕЛИЗАБЕТА ВТОРА СТАНА МОНАРХ СО ВТОР НАЈДОЛГ СТАЖ ВО ИСТОРИЈАТА