монети

Таг
2Вести

БРИТАНИЈА ЌЕ МЕНУВА ПАРИ, МАРКИ, ПАСОШИ И ХИМНА ПО СМРТТА НА КРАЛИЦАТА

ХИРУРЗИ ОТСТРАНИЛЕ 263 МОНЕТИ И НАД 100 ШАЈКИ ОД СТОMАК НА ПАЦИЕНТ ВО ИНДИЈА