монографија

Таг
12Вести

ВО ШТИП ЌЕ СЕ ПРОМОВИРА ПРВАТА КНИГА ЗА ОСНОВОПОЛОЖНИКОТ НА МУЗИЧКАТА УМЕТНОСТ ВО МАКЕДОНИЈА, СЕРГЕЈ МИХАЈЛОВ

ПРОМОЦИЈА НА МОНОГРАФИЈАТА „ТАЖАЧКИ ПЕСНИ ОД СКОПСКИОТ ЗЕМЈОТРЕС ВО 1963“ НА 5 ДЕКЕМВРИ ВО СКОПЈЕ

ПРОМОЦИЈА НА МОНОГРАФИЈА ЗА КОЛЕ ЧАШУЛЕ ОД АНА СТОЈАНОСКА

ТОШО ФИЛИПОВСКИ НАЈАВИ МОНОГРАФИЈА ЗА ГОРАН ТРАЈКОСКИ

МНТ ЈА ПРОМОВИРА МОНОГРАФИЈАТА „ТЕАТАРОТ НИЗ ФОТОГРАФИИ“

ТОШО ФИЛИПОВСКИ ЈА ПРОМОВИРА МОНОГРАФИЈАТА ЗА „МИЗАР“ НА 20 МАРТ

МУЗИКОЛОЗИТЕ НОВАКОВСКА И ПАПАЗОВА ОБЈАВИЈА МОНОГРАФИЈА ЗА МАКЕДОНСКАТА ПОПУЛАРНА МУЗИКА

МОНОГРАФИЈАТА ЗА МИЛЧО МАНЧЕВСКИ ОД МАРИНА КОСТОВА ДОСТАПНА ЗА БЕСПЛАТНО СИМНУВАЊЕ НА СТРАНАТА НА КИНОТЕКАТА

ВОЈКО ЈАНЕВСКИ СЛАВИ 50 ГОДИНИ ТВОРЕШТВО СО ИЗЛОЖБА НА 50 ДЕЛА ВО ВЕЛЕС

ПРОМОЦИЈА НА ФОТОМОНОГРАФИЈАТА ЗА СКОПЈЕ ОД ЕРИНА БОГОЕВА