монолит

Таг
3Вести

МИСТЕРИОЗНИОТ МЕТАЛЕН МОНОЛИТ ИСЧЕЗНА 10 ДЕНА ОТКАКО БЕШЕ ОТКРИЕН ВО ПУСТИНАТА ВО ЈУТА

МЕТАЛНИОТ МОНОЛИТ ПОЧНА ДА ПРИВЛЕКУВА ЛУЃЕ ОТКАКО ЧЕТИРИ ГОДИНИ СТОЕЛ НЕЗАБЕЛЕЖАН ВО ПУСТИНАТА ВО ЈУТА

МИСТЕРИОЗЕН МЕТАЛЕН МОНОЛИТ ОТКРИЕН ВО ПУСТИНАТА ВО ЈУТА ГИ ОСТАВИ ВЛАСТИТЕ ЗАЧУДЕНИ