море

Таг
3Вести

УРУМЧИ ВЛЕЗЕ ВО ГИНИСОВА КНИГА НА РЕКОРДИ КАКО НАЈОДДАЛЕЧЕНИОТ ГРАД ОД МОРЕ

ПЕШТЕРА НА ПОЕЗИЈАТА – ЕДЕН ОД НАЈУБАВИТЕ ПРИРОДНИ БАЗЕНИ НА СВЕТОТ

ВО ЗАМРЗНАТОТО АНТАРКТИЧКО МОРЕ ОТКРИЕНА НАЈГОЛЕМАТА КОЛОНИЈА НА РИБИ НА СВЕТОТ