морска трева

Таг
3Вести

ВО АВСТРАЛИСКИТЕ ВОДИ ОТКРИЕНО НАЈГОЛЕМОТО РАСТЕНИЕ НА СВЕТОТ

НАЈГОЛЕМИОТ ПОЈАС НА МОРСКА ТРЕВА ДОСЕГА СЕ ПРОШИРИ НА 8.850 КИЛОМЕТРИ И ТЕЖИ 20 МИЛИОНИ ТОНИ

КАПСУЛИ НАПРАВЕНИ ОД МОРСКА ТРЕВА ГИ ЗАМЕНИЈА ПЛАСТИЧНИТЕ ШИШИЊА НА ЛОНДОНСКИОТ МАРАТОН