морски лав

Таг
2Вести

СНИМЕН РЕДОК МОМЕНТ КОГА КИТ ГОЛТНУВА МОРСКИ ЛАВ

МОРСКИОТ ЛАВ ГЕТЕ Е НАЈМИРНОТО БЕБЕ ВО СКОПСКАТА ЗООЛОШКА – ФОТОГАЛЕРИЈА