ДОСАДНО МИ Е АКО НЕ СЕ ТРКАМ – ВАЛЕНТИНО РОСИ В НЕДЕЛА ЈА ВОЗИ СВОЈАТА ПОСЛЕДНА МОТОТРКА (ФОТОГАЛЕРИЈА)