мовембер

Таг
5Вести

ВЕЛЕШАНИ ГИ ИЗБРИЧИЈА МУСТАЌИТЕ ОТКАКО ЗА МОВЕМБЕР СОБРАА 50.000 ДЕНАРИ ЗА ХУМАНИТАРНИ ЦЕЛИ

МУСТАЌЛИИ ВО ДЕЛАТА НА МАКЕДОНСКИТЕ УМЕТНИЦИ НА ИЗЛОЖБА ВО МАЛА СТАНИЦА

„МОВЕМБЕР ВЕЛЕС“ ВЕЌЕ ПЕТТА ГОДИНА ГИ ЕДУЦИРА СОГРАЃАНИТЕ ЗА МАШКИТЕ БОЛЕСТИ