мозаици

Таг
2Вести

РЕСТАВРИРАНИ МОЗАИЦИ ОД ПЕТ ОБЈЕКТИ ВО ЛОКАЛИТЕТОТ СТОБИ

БРИТАНЕЦ ПРАВИ МОЗАИЦИ ОД ОТПУШОЦИ ЗА ДА ЈА ПОДИГНЕ СВЕСТА ЗА ЗДРАВЈЕТО