мозочен удар

Таг
4Вести

ЕМИЛИЈА КЛАРК И МАЈКА Ѝ ЗАЕДНО ДОБИЈА ВИТЕШКА ТИТУЛА ЗА КРЕВАЊЕ СВЕСТ ЗА ПОВРЕДИ НА МОЗОКОТ

ЛУК ПЕРИ, ДИЛАН ОД „БЕВЕРЛИ ХИЛС 90210“, ПРЕТРПИЛ МОЗОЧЕН УДАР

АКИ ЗАЗДРАВУВА ОД МОЗОЧЕН УДАР, „ПАРНИ ВАЉАК“ ПРВПАТ ВО 43 ГОДИНИ СО ДРУГ ПЕЈАЧ