„Мрдни со прст“

Таг
2Вести

СО МОДНА РЕВИЈА СОБРАНИ НАД 1,5 ТОНИ СТАРА ТОПЛА ОБЛЕКА

МОДНА РЕВИЈА ВО МКЦ ЗА СОБИРАЊЕ ТОПЛА ОБЛЕКА, ВЛЕЗНИЦА СЕ КОРИСТЕНИ ЗИМСКИ АЛИШТА