Мухамед Али

Таг
3Вести

СЛИКИ И ЦРТЕЖИ НА МУХАМЕД АЛИ ПРОДАДЕНИ ЗА РЕЧИСИ МИЛИОН ДОЛАРИ

СЕ ПРОДАВААТ УМЕТНИЧКИ ДЕЛА ШТО МУХАМЕД АЛИ ГИ СЛИКАЛ МЕЃУ БОРБИТЕ

ВЕЈН РУНИ ГО ДОБИ ЧЕТВРТИОТ СИН, МУ ДАДЕ ИМЕ СПОРЕД МУХАМЕД АЛИ