Мухамед Ибраими

Таг
2Вести

НЕ СМЕ НАВИКНАТИ НА ТОЛКАВ АПЛАУЗ, РЕЧЕ ПЕЈАЧКАТА АГНИ АВШАР ЗА ОДЛИЧНИОТ КОНЦЕРТ НА МУХАМЕД ИБРАХИМИ

ТРИ ИНСТРУМЕНТИ ЌЕ СВИРИ МУХАМЕД ИБРАИМИ НА КОНЦЕРТОТ ВО ФИЛХАРМОНИЈАТА НА 6 НОЕМВРИ