СВЕТСКИ РОМСКИ БАЛ ВО СКОПЈЕ СО БАЛКАНСКИ ФОЛК ЅВЕЗДИ, БИЛЕТОТ ЧИНЕШЕ 150 ЕВРА (ФОТОГАЛЕРИЈА)