Мулан

Таг
2Вести

ПО ПОВЕЌЕ ОДЛОЖУВАЊА, „МУЛАН“ ЌЕ ИМА ПРЕМИЕРА НА 4 СЕПТЕМВРИ, НА НОВ СЕРВИС НА „ДИЗНИ“

„МУЛАН“ Е НАЈСКАПИОТ ФИЛМ ВО ИСТОРИЈАТА РЕЖИРАН ОД ЖЕНА