мултимедијален настан

Таг
3Вести

МУЛТИМЕДИЈАЛЕН НАСТАН УТРЕ ВО НОБ ЗА КЛУПСКА СЦЕНА, КВИР КУЛТУРА И ФЕМИНИЗАМ

МУЛТИМЕДИЈАЛЕН КОЛАЖ ВО ВЕЛЕС ЗА КУЛТУРНАТА РАЗЛИЧНОСТ

ВЕЛЕШКАТА КОСТУРНИЦА УТРЕ ЌЕ СТАНЕ СЦЕНА ЗА МУЛТИМЕДИЈАЛЕН НАСТАН