Мун Џае-Ин

Таг
2Вести

КАКО ЛАДНИТЕ ТЕСТЕНИНИ ОД ПЈОНГЈАНГ СТАНАА НОВ СИМБОЛ НА МИРОТ

ВТОРАТА НАЈЗНАЧАЈНА СРЕДБА НА ДЕНОТ – СЕ ЗАПОЗНАА ПРВИТЕ ДАМИ НА ДВЕТЕ КОРЕИ