мустаќи

Таг
4Вести

ДВИЖЕЊЕТО МОВЕМБЕР ВЕЛЕС ПРОСЛАВИ 10 ГОДИНИ РАБОТА, ОД СОБРАНИТЕ СРЕДСТВА ГОДИНАВА САКА ДА КУПИ АПАРАТ ЗА ВЕЛЕШКАТА БОЛНИЦА

ВЕЛЕШАНИ ГО ОДБЕЛЕЖАА МОВЕМБЕР ВО ЗНАКОТ НА ГРУПАТА „КВИН“, АНГЕЛ ПАНОВСКИ ГО ИМА НАЈМУСТАЌОТ

„МОВЕМБЕР ВЕЛЕС“ СОБРА 500 ЕВРА ЗА ХУМАНИТАРНИ ЦЕЛИ

МОНА ЛИЗА СО МУСТАЌИ СЕ ПРОДАДЕ ЗА 750.000 ДОЛАРИ