Музеј на Северна Македонија

Таг
4Вести

ТАЊА БАЛАЌ НА 5 СЕПТЕМВРИ ЈА ОТВОРА ИЗЛОЖБАТА „РАСЕЛЕНИ“

МУЗЕЈОТ НА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА СО ИЗЛОЖБА ПОСВЕТЕНА НА МАКЕДОНСКИТЕ ВЕЗИЛКИ

МАКЕДОНСКИТЕ КУЛТОВИ НА ПЛОДНОСТА НА ИЗЛОЖБА ВО СОФИЈА

ФОТОГРАФИИТЕ НА ДРНКОВ ЗА СЕЛСКИОТ ЖИВОТ ВО МАКЕДОНИЈА ПРЕТВОРЕНИ ВО СЛИКИ