НОСЕТЕ МАСКИ, МИЈТЕ РАЦЕ И ГЛАСАЈТЕ, АПЕЛИРАА АМЕРИКАНСКИТЕ МУЗИЧАРИ НА НАГРАДИТЕ БИЛБОРД