ВОЗБУДЕН СУМ КАКО КОГА МИ СЕ РОДИЈА ДЕЦАТА, РЕЧЕ ГРИГОР КОПРОВ НА КОНЦЕРТОТ СО НЕГОВИТЕ ХИТОВИ