нафта

Таг
2Вести

„АРАМКО“ СТАНА ПРВА КОМПАНИЈА ВО ИСТОРИЈАТА СО ВРЕДНОСТ ОД ДВА ТРИЛИОНА ДОЛАРИ

НОВИ ИЗВОРИ НА НАФТА ЗАГРОЗУВААТ РИБИ ПОСТАРИ ОД ДИНОСАУРУСИ