СИТЕ СЕ БАВЕА СО УСПЕХ, А НИЕ СО МУЗИКА, ВЕЛИ ВЛАТКО СТЕФАНОВСКИ, ПРВ РОКЕР СО „11 ОКТОМВРИ“