награда Менада

Таг
2Вести

ТАНЦОВАТА ПУБЛИКА ГО НАПОЛНИ МНТ ДОДЕКА СКОПЈЕ Е ПРАЗНО – ФОТОГАЛЕРИЈА ОД ГАЛА ВЕЧЕРТА НА ТАНЦ ФЕСТ СКОПЈЕ

ПРЕТСТАВИ НА РИСИМКИН И ДАНЧЕВСКА НА ВЕЧЕРАШНАТА ПРОСЛАВА НА 20 ГОДИНИ ТАНЦ ФЕСТ СКОПЈЕ