награда Полар

Таг
4Вести

АФРИКАНСКАТА ДИВА АНЖЕЛИК КИЏО И ЕСТОНСКИОТ КОМПОЗИТОР АРВО ПЕРТ ЈА ДОБИЈА „НОБЕЛОВАТА НАГРАДА ЗА МУЗИКА“ ЗА 2023

ПАНК ИКОНАТА ИГИ ПОП ЈА ДОБИ „НОБЕЛОВАТА НАГРАДА ЗА МУЗИКА“ ЗА 2022

ГРЕНДМАСТЕР ФЛЕШ ДОБИ НОБЕЛОВА НАГРАДА ЗА МУЗИКА 10 ДЕНА ПРЕД НАСТАПОТ ВО СКОПЈЕ

„МЕТАЛИКА“ ЈА ДОБИ НОБЕЛОВАТА НАГРАДА ЗА МУЗИКА ЗА 2018