ЗА 410 МИЛИОНИ ДОЛАРИ, ВИЛА ВО ФРАНЦИЈА ЌЕ СТАНЕ НАЈСКАПО ПРОДАДЕНА КУЌА ВО ИСТОРИЈАТА