највисока зграда

Таг
3Вести

САКАВ ДА ЈА ЛОВИ ДНЕВНАТА СВЕТЛИНА КАКО КУПОЛИТЕ НА КАТЕДРАЛИТЕ, ВЕЛИ АВТОРОТ НА НАЈВИСОКАТА ЗГРАДА ВО ЕВРОПА