Налепница

Таг
2Вести

„НАЛЕПНИЦА“ НА ГЕОРГИ УНКОВСКИ СЕ КВАЛИФИКУВАШЕ ЗА НОМИНАЦИЈА ЗА ОСКАР ЗА КРАТОК ФИЛМ

КРАТОК ФИЛМ НА ГЕОРГИ М. УНКОВСКИ ИМА ПРЕМИЕРА НА САНДЕНС ЕДНА ГОДИНА ПО ТРИУМФОТ НА „МЕДЕНА ЗЕМЈА“