напад

Таг
2Вести

КУЧИЊАТА МОЖАТ ДА НАМИРИСААТ ЕПИЛЕПТИЧЕН НАПАД КАЈ СВОИ СОПСТВЕНИЦИ, ВЕЛАТ НАУЧНИЦИ