Наполи

Таг
2Вести

САМО ПАНДЕВ И ЕЛМАС ОД МАКЕДОНСКИТЕ ФУДБАЛЕРИ УСПЕАЈА ДА СТАНАТ ШАМПИОНИ НА СЕРИЈА А

СТАДИОНОТ НА НАПОЛИ ЌЕ ГО НОСИ ИМЕТО НА МАРАДОНА