„Наредникот Пепер“

Таг
2Вести

„НАРЕДНИКОТ ПЕПЕР“ НА „БИТЛС“ ПРОГЛАСЕН ЗА НАЈПОПУЛАРЕН АЛБУМ ВО БРИТАНИЈА НА СИТЕ ВРЕМИЊА

„НАРЕДНИКОТ ПЕПЕР“ НА „БИТЛС“ ПРОГЛАСЕН ЗА НАЈПОПУЛАРЕН АЛБУМ ВО БРИТАНИЈА НА СИТЕ ВРЕМИЊА