Народен театар Велес

Таг
2Вести

ПРЕМИЕРА НА „ЕГЗИСТИРАЊЕ“ НА СКОПЈЕ ТАНЦОВИОТ ТЕАТАР

ТАНЦ ИНСПИРИРАН ОД СЛИКАРСТВО – ВО ВЕЛЕС И СКОПЈЕ ДОАЃА НАЈГОЛЕМАТА АКАДЕМИЈА ОД ПЕКИНГ