насилство

Таг
2Вести

ВЕРУВАЈТЕ ВО СЕБЕ И ЧУДА ЌЕ НАПРАВИТЕ – ТИНЕЈЏЕРИТЕ ШТО ПОБЕДИЈА НА СВЕТСКИОТ КОНКУРС НА УНИЦЕФ ПРОСЛАВИЈА СО ТАМАРА ТОДЕВСКА

И ЈАС БЕВ ЖРТВА НА НАСИЛСТВО, ОТКРИ МЕРИЛ СТРИП НА ДОДЕЛУВАЊЕТО НА НОВИНАРСКИ НАГРАДИ