наследство

Таг
4Вести

ИДНАТА ХОЛАНДСКА КРАЛИЦА БИ МОЖЕЛА ДА СЕ ВЕНЧА СО ЖЕНА, КАЖА ПРЕМИЕРОТ РУТЕ

КУЧЕ ОД НЕШВИЛ СТАНА МИЛИОНЕР ОТКАКО НАСЛЕДИ ПЕТ МИЛИОНИ ДОЛАРИ ОД СВОЈОТ СОПСТВЕНИК

БОГАТСТВОТО НА КИРК ДАГЛАС ОДИ ВО УНИВЕРЗИТЕТИ, БОЛНИЦИ И ТЕАТРИ

МАЧКАТА НА ЛАГЕРФЕЛД МОЖЕ ДА НАСЛЕДИ ДЕЛ ОД НЕГОВОТО БОГАТСТВО ОД 150 МИЛИОНИ ФУНТИ