настапи

Таг
3Вести

ЧЕТКАР ЌЕ СНИМА НОВ АЛБУМ ВО АМЕРИКА И ЌЕ НАСТАПИ ВО ЊУЈОРК И ДЕТРОИТ

НЕМА ДА НАСТАПУВАМ СЀ ДОДЕКА ТАТКО МИ ОДЛУЧУВА ЗА МОЈОТ ЖИВОТ, ВЕЛИ БРИТНИ СПИРС

ОПЕРСКИОТ ПЕЈАЧ ВЛАДИМИР САЗДОВСКИ РАБОТИ СО МЕНАЏЕРОТ НА ПАВАРОТИ И КАРЕРАС