Наташа Поплавска

Таг
7Вести

ПРЕМИЕРА НА „ЛАВИНА“ НА ПОПЛАВСКА ДЕНЕСКА ВО ТУРСКИ ТЕАТАР ВО СКОПЈЕ

ПРЕМИЕРА НА МЈУЗИКЛОТ „ЖИВОТОТ Е…“ НА НАТАША ПОПЛАВСКА СО МУЗИКА НА РИСТО ВРТЕВ

ТРИ НАГРАДИ ВО ЦРНА ГОРА ЗА ПРИЛЕПСКАТА ПРЕТСТАВА ПО ТЕКСТ НА ГОРАН СТЕФАНОВСКИ

ПРЕМИЕРА НА ТАНГО-БАЛЕТ СО МУЗИКА НА ПЈАЦОЛА ВО МОБ

100. ИЗВЕДБА НА „ЦВЕТНАТА УЛИЦА“ ВО ТЕАТАРОТ ЗА ДЕЦА И МЛАДИНЦИ

НИНА ДЕАН И БИЉАНА ДРАГИЧЕВИЌ КАКО АМАНДА САЈФРИД И МЕРИЛ СТРИП ВО МЈУЗИКЛОТ НА МНТ „МАМА МИА“