Наташа Ричардсон

Таг
2Вести

ЧЕСТО ГИ ГЛЕДАМ ФИЛМОВИТЕ НА МАЈКА МИ ЗА ДА СЕ СЕЌАВАМ НА НЕА, ВЕЛИ СИНОТ НА ЛИЈАМ НИСОН И НАТАША РИЧАРДСОН

11 ГОДИНИ ПО СМРТТА НА НАТАША РИЧАРДСОН, ЛИЈАМ НИСОН СНИМИ ФИЛМ СО НИВНИОТ СИН