натпреварување

Таг
3Вести

ИСУШЕНА ГРАДИНА ВО АВСТРАЛИЈА ПОБЕДИ НА ПРВИОТ ИЗБОР НА НАЈГРД ТРЕВНИК НА СВЕТОТ

ДЕСЕТГОДИШНИК СТАНА НАЈМЛАД ОСВОЈУВАЧ НА НАЈПРЕСТИЖНИОТ ВИОЛИНСКИ НАТПРЕВАР „МЕЊУХИН“

ПРОПАДНА НАГРАДАТА ОД 30 МИЛИОНИ ДОЛАРИ ОТИ НИКОЈ НЕ УСПЕА ДА ОТИДЕ НА МЕСЕЧИНАТА