АВСТРАЛИЈЦИТЕ И НОВОЗЕЛАНЃАНИТЕ РАЗВИЛЕ НАЈГОЛЕМА ДОВЕРБА ВО НАУКАТА ЗА ВРЕМЕ НА ПАНДЕМИЈАТА