„ЈАМАХА“ РАЗВИ АПЛИКАЦИЈА ЗА НАВИВАЊЕ ОД ДОМА ЗА ДА СЕ ПРАВИ АТМОСФЕРА НА ПРАЗНИТЕ СТАДИОНИ