навреда

Таг
2Вести

КАЊЕ ВЕСТ ГУБИ СТОТИЦИ МИЛИОНИ ДОЛАРИ ЗАШТО СИТЕ ГО НАПУШТААТ ПОРАДИ НЕГОВОТО ПРОБЛЕМАТИЧНО ОДНЕСУВАЊЕ

СЕЛЕНА ГОМЕЗ Е ГРДА – ДИЗАЈНЕРОТ ГАБАНА ЈА НАВРЕДИ ПОП-ПЕЈАЧКАТА