небо

Таг
2Вести

ВЕЛШКИОТ ОСТРОВ БАРДСИ ПРОГЛАСЕН ЗА МЕСТО СО НАЈТЕМНО НЕБО ВО ЕВРОПА

АМЕРИКАНСКИ ФОТОГРАФ 30 ГОДИНИ НЕПРЕКИНАТО ЌЕ ГО СНИМА НЕБОТО НАД ЊУЈОРК