негативец

Таг
3Вести

ОДБИВ ДА ИГРАМ АРАПСКИ ТЕРОРИСТ, ВЕЛИ РАМИ МАЛЕК ЗА УЛОГАТА ВО НОВИОТ БОНД ФИЛМ

ПО ОСКАРОТ, МАЛЕК ЌЕ ИГРА НЕГАТИВЕЦ ВО НОВИОТ ЏЕЈМС БОНД

ЏЕЈК ЏИЛЕНХАЛ ЌЕ ГЛУМИ НЕГАТИВЕЦ ВО НОВИОТ „СПАЈДЕРМЕН“