„НЕКОЈ НЕКА МИ КАЖЕ КОЛКУ СУМ ВАЖЕН“ ВЕЧЕРВА ПРЕМИЕРНО ВО ТЕАТАРОТ ЗА ДЕЦА И МЛАДИНЦИ