НАУЧНИЦИ ЌЕ СЕ НУРНАТ ВО ИНДИСКИОТ ОКЕАН ЗА ДА ГО ИСТРАЖАТ ЖИВОТОТ КАДЕ ШТО НЕМА СВЕТЛИНА